Workshop kennismaken met elektrisch vervoer

featured image

Ervaar elektrisch rijden in een informele setting.

foto-1-5-960x500

 

 

 

 

 

Is elektrisch vervoer voor jou nog een onbekende wereld? Heb je echt geen idee waar we het over hebben als de termen actieradius of oplaadpas vallen? Dan is het hoog tijd dat je kennis maakt met één van onze workshops. We bieden je de kans een testrit te maken op een Segway, een elektrische scooter en in een elektrische auto. We nemen je op een informele manier mee naar de wereld van elektrisch vervoer, de transportwereld van morgen! Ideaal voor een (informatief) bedrijfsuitje of een inspirerende kijk op de duurzame toekomst.

 

Bij de workshop “Kennis maken met elektrisch rijden” kunnen de deelnemers hands-on kennismaken met verschillende vormen van elektrisch vervoer. De deelnemers kunnen rijden op- en in de volgende voertuigen:

–          Elektrische auto

–          Elektrische scooters

–          Elektrische fietsen

–          Segways

Bij de basis setting zijn er 14 personen tegelijkertijd aan het rijden op de voertuigen.  Het aantal voertuigen kan uitgebreid worden om meer mensen tegelijkertijd te kunnen laten rijden. Optioneel zijn er ook meerdere elektrische auto’s in te zetten, waaronder de Tesla Roadster (100% elektrische sportauto), Nissan Leaf, Opel Ampera en meer.

Ook uit te breiden met groepsgerichte presentaties over elektrisch vervoer en meer. Neem contact op voor een specifiek voorstel voor uw evenement!